L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps al 12è Microcurt Festival - LaGaspar
1251
post-template-default,single,single-post,postid-1251,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps al 12è Microcurt Festival

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps al 12è Microcurt Festival

Microcurt-2
Microcurt-3
El divendres 28 de juny va tenir lloc el lliurament de premis del 12è Microcurt Festival d’Igualada, i l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps hi va ser present per recollir un dels premis.
Com cada curs des de ja en fa quatre, l’alumnat de l’escola treballa durant la Setmana de l’Animació la realització de curts, en grup i amb la tècnica de l’Stop Motion; enguany la idea central ha estat “Ànima Gràfica”, i quatre dels treballs presentats van ser escollits com a guanyador i finalistes de la seva categoria. Concretament, el guanyador va ser el curt realitzat per Albert Gil, Anaïs Hernández, Maite Sánchez, Daniel Ferrer, Sergi Ibàñez, Edgar Carbache, Marina Cano i Marcos García, alumnes dels cicles d’Artesania en Cuir, Art Final de disseny gràfic i Gràfica Publicitària, impartits a l’escola.
Des de l‘escola trobem molt necessària l’existència d’aquest Festival a Igualada, que es relaciona amb els ensenyaments impartits al centre i potencia la imaginació i la projecció tant dels alumnes i futurs professionals com de la mateixa ciutat. És per aquest motiu que, ja per tercera vegada, els treballs realitzats durant la Setmana de l’Animació han continuat el seu recorregut expositiu i públic amb la presència a aquesta convocatòria.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.