Graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada - LaGaspar
1247
post-template-default,single,single-post,postid-1247,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Els passats dies 18, 19 i 20 de juny van tenir lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps les presentacions de les Obres Finals dels cicles formatius de grau mitjà d’Art Final i d’Artesania en Cuir, i dels Projectes Finals del cicle de grau superior de Gràfica Publicitària.
Aquets projectes s’han estat elaborant durant el darrer trimestre del curs, i els professionals i públic assistent a l’acte van constatar l’alt nivell de qualitat que va assolir el disseny dels diferents treballs presentats.
Per a la realització d’aquestes obres i projectes finals, diferenciant el nivell referent a un grau mitjà o a un de superior, cal seguir un procés de creació que té en compte l’estudi de mercat, l’anàlisi de la competència, el posicionament, la definició del producte, la denominació i la creació de la marca i el disseny del producte (prototip), del packaging o de la papereria segons els casos, les propostes i especialitats.
El treball proposat per a les obres d’Art Final consistia en la realització del dossier d’aplicacions de la imatge corporativa d´SKAPE, nom que podia estar vinculat a un bar musical, de restauració o un local alternatiu; en el cas de les obres d’Artesania en Cuir, cada alumne va plantejar una proposta personal a partir del redisseny d’una peça del Museu de la Pell d’Igualada i comarcal de l’Anoia, per crear nous objectes com ara carmanyoles a partir de portaviandes originals d’Etiòpia, una jardinera a partir d’un bagul del segle XVII, o un kit portàtil d’infusions a partir d’una bossa de corporals del segle XVI; l’alumnat de Gràfica Publicitària també va presentar propostes personals a partir d’una de les dues idees donades, el so i el moviment, que es van concretar en projectes d’una empresa dedicada a la creació d’instruments per a bateries, un restaurant d’slow food, la creació de cartes per a un joc de rol interactiu i amb realitat augmentada, entre d’altres.
Cada nova convocatòria de presentació d’obres i projectes finals permet constatar el bon nivell i resultats que adquireixen els estudiants de l´escola.
alumna

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.