“Retrats i fotografia”, exposició a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
1225
post-template-default,single,single-post,postid-1225,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Retrats i fotografia”, exposició a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

“Retrats i fotografia”, exposició a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

El dimarts 28 de maig l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va inaugurar una doble exposició, “Retrats i Fotografia”, que es podrà veure fins al 7 de juny a la Sala d’exposicions de l’escola, amb obres realitzades als tallers de Dibuix de retrats i de Projectes guiats deFotografia i photoshop durant aquest curs 2012-2013.

A la inauguració, a més de l’alumnat protagonista de la mostra, també hi van assistir els professors responsables d’aquests tallers, Glòria Escala i Aureli Sendra, respectivament, la cap d’estudis de l’escola, Raquel Camacho, i la directora del centre, M. Goretti Bartrolí, que va felicitar tot l’alumnat per la qualitat de les obres realitzades i va animar a seguir treballant pel plaer de l’aprenentatge i l´esperit de millora constant.
Cal recordar que les inscripcions a aquests cursos i tallers d’Escola Oberta per al proper curs es realitzaran del 3 al 14 de juny, i que, després d’aquest dia només s’admetran inscripcions en la mesura que quedin places vacants.
foto-i-retrat

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.