Noves exposicions de l'alumnat de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
1230
post-template-default,single,single-post,postid-1230,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Noves exposicions de l'alumnat de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Noves exposicions de l'alumnat de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps té previst inaugurar noves exposicions dels treballs realitzats durant aquest curs 2012-2013 per l’alumnat dels cursos monogràfics d’Escola Oberta.

Del 13 al 28 de juny es podrà veure a la Sala Gaspar Camps “Gravat” una exposició col·lectiva dels treballs realitzats per l’alumnat del Taller de Gravat de l’escola durant aquest curs, on es presenta una mostra de gravats i llibres d´artista realitzats amb diferents tècniques calcogràfiques i fotogravat. La inauguració serà el dijous 13 de juny a les 8 del vespre.
El dimarts 18 de juny s’inaugurarà a la Sala Municipal l’exposició “Escola Oberta Gaspar Camps: escultura, pintura i dibuix”, que es podrà veure del mateix 18 de juny fins al 7 de juliol. En aquest cas la mostra es fa a partir d’una selecció dels treballs realitzats per l’alumnat dels cursos i tallers de Projectes guiats d’escultura, Conceptes i tècniques escultòriques, Projectes guiats de pintura i Dibuix i pintura.
Cal recordar que l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ofereix un ampli ventall de cursos i tallers monogràfics de l’àmbit artístic, i que les inscripcions per al proper curs estan obertes des del dia 3 de juny.
Foto_expo_gravats

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.