Exposició “Retrats i fotografia” a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
1218
post-template-default,single,single-post,postid-1218,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició “Retrats i fotografia” a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Exposició “Retrats i fotografia” a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Ara que el curs acadèmic es va acabant, és el moment de mostrar el treball que s’ha anat realitzant durant aquest curs 2012-2013, i l’escola Municipal d’Art Gaspar Camps proposa, en aquesta ocasió, una selecció dels dibuixos de retrats i dels treballs fotogràfics realitzats per l’alumnat dels cursos de “Dibuix de retrats” i de “Projectes guiats de Fotografia i Photoshop” que formen part dels tallers de d´Escola Oberta.
La inauguració serà el dimarts 28 de maig, a les vuit del vespre, a la sala de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, i es podrà veure fins al 7 de juny.
Cal recordar que el termini d´inscripció als cursos i tallers d’Escola Oberta de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps serà del 3 al 14 de juny, i que les places són limitades.
Foto_Expo_foto Foto_Expo_Retrat

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.