Conferència "PREMIS ANUARIA" a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1194
post-template-default,single,single-post,postid-1194,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Conferència "PREMIS ANUARIA" a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Conferència "PREMIS ANUARIA" a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

El dijous 25 d’abril va tenir lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps la conferència “PREMIS ANUARIA”, a càrrec de Pep Valls i Ignasi Vich.
anuaria
Els Premis Anuaria, que celebren aquest any la seva vintena edició, s’han convertit en estàndard d’excel·lència de la creativitat i qualitat gràfica, i reconeixen els millors treballs en l’àmbit de la publicitat en premsa (anuncis, campanyes de publicitat comercial, de caràcter social), cartells, catàlegs, packaging o imatge corporativa entre un total de dinou categories.
Els premis estan organitzats per Veredictas i el jurat està format per col·legis professionals, centres de disseny i associacions de dissenyadors, entre les quals hi ha disseny=igualada; per això ha estat tot un luxe poder comptar amb Ignasi Vich, director general de Veredictas, i amb Pep Valls, dissenyador i creatiu que, com a membre de disseny=igualada, ha format part del jurat.
En aquesta ocasió hem pogut conèixer els treballs guanyadors en les diferents categories d´aquesta vintena edició, ja que tot just el passat 18 d´abril es van lliurar els premis en el marc de la Fira Graphispack Digital de Fira de Barcelona, i alumnat i professorat hem pogut compartir reflexions i consideracions al voltant del disseny gràfic.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.