Proves d'accés - Nota informativa! - LaGaspar
1189
post-template-default,single,single-post,postid-1189,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Proves d'accés – Nota informativa!

Proves d'accés – Nota informativa!

Convocatòria de proves d’accés a cicles formatius de grau superior d’arts plàstiques i disseny (PART ESPECÍFICA)
Amb motiu de la vaga convocada en el sector educatiu, la part específica de la prova d’accés de grau superior que s’havia de realitzar el dijous, 9 de maig de 2013, s’ajorna i es durà a terme el dijous, 16 de maig de 2013, a les 16 h (les persones aspirants s’han de presentar 30 minuts abans).
La publicació provisional de resultats serà a partir del dia 28 de maig de 2013.
Per més informació: http://www.gencat.cat/ensenyament  “Proves”

No Comments

Post a Comment