Conferència-Master class “PREMIS ANUARIA”, a càrrec d'Ignasi Vich i Pep Valls - LaGaspar
1177
post-template-default,single,single-post,postid-1177,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Conferència-Master class “PREMIS ANUARIA”, a càrrec d'Ignasi Vich i Pep Valls

Conferència-Master class “PREMIS ANUARIA”, a càrrec d'Ignasi Vich i Pep Valls

imatge-anuaria
El proper dijous 25 d’abril tindrà lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps la Conferència-Master class sobre els Premis de disseny gràfic Anuària.
Els Premis de disseny gràfic ANUARIA celebren aquest any el XX Aniversari, i són possibles gràcies a la confiança que les principals associacions, col·legis professionals i centres de disseny dipositen any rere any en la convocatòria, i a la gran tasca de comunicació que les revistes oficials desenvolupen.
Es consideren els premis de tots els dissenyadors, des de la gran agència a l’estudi més petit i independent de qualsevol racó. Aquesta trajectòria ha portat als ANUARIA a ser els premis de disseny gràfic d’Espanya i de Portugal amb més suport del sector, la qual cosa els converteix en els de més difusió i en el referent de qualitat més reconegut dins de la professió.
Els Premis de disseny gràfic ANUARIA tenen el suport de tot el sector perquè representen des de la gran agència a l’estudi més petit i independent. Per això són el referent de qualitat més reconegut dins de la professió i tenen una gran difusió. Els dos dissenyadors igualadins oferiran una explicació raonada dels treballs premiats a la darrera convocatòria d’aquest prestigiós certamen.
La conferència tindrà lloc el dijous 25 d’abril a 2/4 d’11 del matí, i l’entrada és lliure, prèvia inscripció via email a gasparcamps@gmail.com, Secretaria o al telèfon de l’escola d’art 93 805 52 62, ja que les places són limitades.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.