Coneixes l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps d'Igualada? - LaGaspar
1149
post-template-default,single,single-post,postid-1149,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Coneixes l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps d'Igualada?

Coneixes l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps d'Igualada?

Fira_IGD_Universitària-1

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada, amb el desig d’acostar la formació artística a tothom que hi estigui interessat i oferir el màxim d’informació sobre els estudis, cursos i tallers que s’hi imparteixen, incrementa la seva presència durant aquestes setmanes, a Igualada i comarca amb diversos actes. 

Així, el divendres 1 de març, l’escola va tenir un estand a la II Fira Igd Universitària, on les persones interessades van poder trobar una àmplia informació sobre l’oferta formativa que imparteix el centre. Com a novetat, aquest any es va organitzar la taula rodona “Són un crack”, un dels components de la qual, l’Oliver Montiel, exalumne de l’escola n’és actualment professor, a més de tenir el seu estudi de disseny a Barcelona.
Així mateix, el dijous 21 de març, l’escola també estarà present a la VII Fira Futur de Masquefa, una mostra de les sortides formatives i professionals que hi ha en el territori de l’Anoia Sud, que vol orientar el futur formatiu dels joves i de totes aquelles persones que volen fer una formació permanent.
Durant el dia 9 de març l’escola també va organitzar una Jornada de Portes Obertes, durant la qual es van poder visitar les instal·lacions de l’escola, trobar tota la informació referent als seus ensenyaments, tant reglats com cursos d’Escola Oberta i poder consultar i aclarir dubtes amb el professorat i equip directiu del centre.
Cal recordar que l’escola imparteix els cicles artístics de grau mitjà d’Artesania en Cuir i d’Art Final de Disseny Gràfic, i el cicle de grau superior de Gràfica Publicitària, a més d’una ampli ventall de cursos monogràfics i tallers d’Escola Oberta.
Per poder cursar algun dels cicles formatius cal passar una prova d’accés, i és important saber que cal fer una inscripció per via telemàtica a http://www.gencat.cat/ensenyament, i que el termini d’inscripció es va iniciar el dilluns 11 de març i es tancarà el proper dijous 21 de març.
Per tenir més informació sobre tot el procés d’inscripció i matriculació també es pot fer a través del telèfon 93.805.52.62, del mail gasparcamps@gmail.com i del blog www.escolagasparcamps.org/ de l’escola, on apareix tot el calendari del procés.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.