Master-class en Ecodisseny i material reciclat a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
1144
post-template-default,single,single-post,postid-1144,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Master-class en Ecodisseny i material reciclat a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Master-class en Ecodisseny i material reciclat a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

reciclatge
A l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps estem realitzant “Projectes Reals”, és a dir projectes o treballs que van més enllà de l’exercici de classe i tenen una aplicació directa a l’activitat quotidiana, i, alguns d’ells estan relacionats amb el reciclatge, un tema molt important avui en dia.
Per aquest motiu, l’escola, a través de l’Agència de Residus de Catalunya, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, va organitzar la master-class Píndola formativa en Ecodisseny i material reciclat per als estudiants del centre.
Així, Francisco Tejada, de l’empresa col·laboradora Zicla, va conduir una xerrada que va tractar temes d’interès com els Premis Disseny per al reciclatge, en la seva VII Edició, conceptes clau a tenir en compte, com el cicle de vida d’un producte o la diferència entre l’economia lineal i l’economia circular, que garanteix l’economia de tots els sectors implicats; el concepte d’ecologia industrial, que és una valor afegit al producte; la reutilització i reconversió de materials i productes; i casos concrets de productes o estratègies que són un bon o mal exemple de reciclatge, segons el cas.
Va ser molt profitosa la reflexió conjunta final entre el ponent, els estudiants i el professorat que aquesta xerrada va generar.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.