Inauguració de l'Exposició “Joves talents” de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
1138
post-template-default,single,single-post,postid-1138,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Inauguració de l'Exposició “Joves talents” de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Inauguració de l'Exposició “Joves talents” de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

El dilluns 4 de març, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va inaugurar una l’Exposició“Joves talents” al vestíbul-aparador de l’Ajuntament d’Igualada, en la qual es presenta la feina realitzada de manera coordinada per l’alumnat de segon curs dels cicles formatius d’Artesania en Cuir i de Gràfica Publicitària.
Aquesta mostra es basa en un projecte de col·laboració entre aquests dos cicles: els alumnes d’artesania en cuir han projectat la seva empresa, amb la realització d’un prototip físic del seu producte, en aquest cas diferents bosses; i els alumnes de gràfica publicitària han realitzat un treball en equip per dissenyar la imatge gràfica d´aquestes empreses, i diferents formats publicitaris (cartell, catàleg, etc.) per vendre el seu producte. Per tant, aquest projecte posa en contacte l’alumnat amb les estratègies i els nivells de qualitat i exigència del món professional de cadascun dels sectors implicats.
La inauguració va comptar amb la presència de la Regidora d’Ensenyament, Anna Bacardit, així com d’alumnat i professorat del centre, entre ells els professors que han guiat aquest projecte. Tant la regidora com la directora de l’escola van felicitar el professorat i l’alumnat implicat en aquesta mostra, en la qual es visualitza tot el potencial d’aquests estudis en què la formació, l’esforç personal i el treball creatiu i en equip interdisciplinari són bàsics, i més necessaris encara en el context laboral actual .
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada imparteix els cicles artístics de grau mitjà d’Artesania en Cuir i d’Art Final de Disseny Gràfic, i el cicle de grau superior de Gràfica Publicitària. Per poder cursar algun d’aquests cicles formatius cal passar una prova d’accés; la inscripció a aquesta prova és per via telemàtica a http://www.gencat.cat/ensenyament del dia 11 al 21 de març. 
Per tenir més informació sobre tot el procés d’inscripció a les proves, i preinscripció i matriculació als cicles formatius, l’escola farà una Jornada de Portes Obertes el proper dissabte 9 de març; també es pot obtenir aquesta informació a través del telèfon 93.805.52.62, del mail gasparcamps@gmail.com i del blog www.escolagasparcamps.org de l’escola, on apareix tot el calendari del procés.
Aparador-2

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.