Exposició de Quim Rifà a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
1097
post-template-default,single,single-post,postid-1097,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició de Quim Rifà a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Exposició de Quim Rifà a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Properament l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps inaugurarà l’Exposició d’Escultura de Quim Rifà.
Redimensionada
Quim Rifà, després de treballar en tallers d’escultura i com a picapedrer, inicia el treball escultòric amb objectes reciclats ja que descobreix tot el potencial d’aquests materials com a recurs artístic, “a partir del que et trobes, el que et donen i, altres vegades, del que va a buscar expressament” segons diu ell mateix.
L’art de Rifà juga amb l´humor i l’absurd: el seu concepte de creació està lligat a la manipulació d’objectes obsolets per unir-los en una nova forma totalment diferent i amb vida pròpia, que pot ser reinterpretada més o menys lliurement per l’espectador.
Quim Rifà ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives a nivell nacional i internacional i ha estat premiat en la darrera edició de Drap-Art amb el premi Resiu´Art 2012 a l’artista emergent.
L’exposició es podrà veure a la sala Gaspar Camps del 21 de febrer al 22 de març, i la inauguració serà el mateix dijous 21 a les 8 del vespre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.