“Vallbona comerç”, un projecte real de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
1046
post-template-default,single,single-post,postid-1046,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Vallbona comerç”, un projecte real de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

“Vallbona comerç”, un projecte real de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

DSCN0557
El passat dimecres 30 de gener es va portar a terme a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada un petit acte de reconeixement dels alumnes que van ser seleccionats per al projecte “Vallbona comerç”, en el qual van participar l’alcalde de Vallbona, Sr. Romà Casanovas, els professors Aureli Sendra i Oliver Montiel i la directora del centre M. Goretti Bartrolí.
Romà Casanovas va destacar especialment el bon nivell de tots els projectes presentats, tant dels finalistes, Damián Fernández, Jorge Palomo i Xavi Carulla, com de la proposta guanyadora, a càrrec de Marina Garcia.
L’Escola Municipal d´Art gaspar Camps col·labora habitualment amb entitats, associacions o institucions en la realització de projectes reals, amb la intenció de vincular l’escola i el seu alumnat al món laboral i mostrar de manera pràctica les seves necessitats i condicionaments. Aquests projectes, que formen una part del currículum acadèmic dels estudis desenvolupats a l’escola, tenen un interès pedagògic i serveixen també per fer veure de manera pràctica tot el ventall de possibilitats de treball que tenen aquests estudis.
En aquest cas els alumnes de segon curs del cicle formatiu de Gràfica Publicitària van elaborar un projecte que consistia en la realització d’una guia del comerç local de Vallbona, per a la qual van crear tota la part gràfica, des de les fotografies, originals, la tipografia, il·lustracions, el lema, etc. Un treball, doncs, que ha permès aplicar els coneixements apresos als mòduls de Fotografia i de Projectes, però també de Tipografia entre d’altres, i, en el qual, el guiatge i seguiment dels seus professors ha estat molt important.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.