Susana Guardiola Lapuente a la IV Setmana de l'Animació de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
1016
post-template-default,single,single-post,postid-1016,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Susana Guardiola Lapuente a la IV Setmana de l'Animació de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Susana Guardiola Lapuente a la IV Setmana de l'Animació de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

L’Escola Municipal va iniciar el passat 1 de febrer la IV Setmana de l’Animació, un projecte interdisciplinar de l’escola que es desenvoluparà de l’1 al 8 de febrer i acabarà amb la presentació pública dels treballs audiovisuals realitzats per l’alumnat al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia.
La IV Setmana de l’Animació va començar amb la conferència de Susana Guardiola LapuenteEl procès creatiu en el documental i la utilització de lanimació i el disseny Gràfic en el gènere”.
Susana Guardiola va explicar els diferents passos del procés de realització d’una producció audiovisual, i, a través d´exemples reals de diversos treballs, la majoria portats a terme per la mateixa conferenciant, es va explicar la importància d’introduir l’animació i el disseny gràfic en aquestes produccions, ja sigui per recrear escenaris desapareguts o dels quals no en queda documentació gràfica, com en el cas de 3055 Jean Leon; per compaginar i fer més amena la presentació d’una biografia d´un personatge interessant i ordenar les poques imatges existents, com a Voces desde Mozambique; o per explicar de manera atractiva i moderna una idea bàsica i compartida com és el desig de pau, a Stories for Peace, documental per al qual hi havia molt material, però era reiteratiu i monòton.
També vam comptar amb la presència de l’Albert Burzon, ja que A Stories for Peace Susana Guardiola va treballar amb l´estudi igualadí de disseny gràfic Burzon&Comenge, i l’Albert va compartir les seves experiències a l’hora de realitzar aquest i altres projectes.
La incorporació d’aquests recursos confereixen als treballs de Susana Guardiola una nova estètica visual, i el treball en equip amb creadors de l’animació i el disseny gràfic li han permès d’anar més enllà de la proposta narrativa i estètica inicial.
Des de l’escola pensem que és molt enriquidor per a l’alumnat poder comptar amb els exemples i les experiències reals viscudes i explicades per aquests professionals, i volem agrair, un cop més, la seva sempre bona disposició per venir i compartir amb nosaltres les seves vivències professionals.
MASTER-ANIMA

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.