080 Barcelona Fashion: Míriam Ponsa i l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
1013
post-template-default,single,single-post,postid-1013,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

080 Barcelona Fashion: Míriam Ponsa i l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

080 Barcelona Fashion: Míriam Ponsa i l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

fashion
La desfilada de Míriam Ponsa al 080 Barcelona Fashion va guanyar el premi a la millor col·lecció, que atorga La Roca Village i que està dotat amb 20.000 €.
Míriam Ponsa va presentar la col·lecció Transhumància, que explora la relació íntima entre els habitants i el medi ambient, la seva adaptació a unes condicions de vida canviants i l’aprofitament dels recursos naturals sense degradar-los.
La col·lecció presenta formes orgàniques i àmplies treballades a partir de materials, textures i colors: la llana és el material central, ja sigui llana enfeltrada, fil de llana o teixit de llana 100%; les textures es treballen a partir de la teixidura artesanal, el macramé, la cistelleria aplicada a cintes, el nus espanyol, etc.; els colors són foscos, amb tonalitats de negre, gris i verd.
I com a complements, els elements realitzats per l’alumnat de segon curs del cicle formatiu d’Artesania en Cuir de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, que, des del mes d’octubre, han estat treballant per realitzar els diversos complements que també formen part d’aquesta col·lecció. Seguint la inspiració de la dissenyadora, els alumnes han experimentat amb formes i materials, cuir, làtex, teles, per aconseguir textures i peces interessants que tinguessin el mateix esperit dels models de la col·lecció.
A la passarel·la van desfilar bosses i complements realitzats per alumnes de l’escola: dues bosses de Dani Palacios, una de Sara Garcia i una d’Anaïs Hernández, i un penjoll de Marta Ferrer. Igualment formen part de la col·lecció, tot i que no apareguessin a la desfilada, les peces realitzades per Martina Moxo, Maite Sánchez, Mercè Gallego i Elena Velázquez.
Per a l’alumnat i professorat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, aquest és un dels projectes destacats i importants del curs, que lliga els ensenyaments impartits a l’escola amb el món professional i inicia un seguit de col·laboracions entre l’escola i l’empresa. Des de la direcció de l’escola volem felicitar tot l’equip humà implicat en aquets projecte, alumnat, professorat i equip de Míriam Ponsa.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.