L'Escola Municipal d'Art Gaspar d'Igualada col·labora amb Míriam Ponsa al 080 Barcelona Fashion - LaGaspar
1006
post-template-default,single,single-post,postid-1006,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'Escola Municipal d'Art Gaspar d'Igualada col·labora amb Míriam Ponsa al 080 Barcelona Fashion

L'Escola Municipal d'Art Gaspar d'Igualada col·labora amb Míriam Ponsa al 080 Barcelona Fashion

Un dels projectes en els quals ha estat treballant professorat i alumnat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar d’Igualada és la col·laboració amb Míriam Ponsa per a la seva desfilada a la 080 Barcelona Fashion. Concretament, el segon curs del cicle d’Artesania en Cuir es va ocupar de la realització de les bosses i complements de la col·lecció Transhumància que presentava la dissenyadora.
La desfilada de Míriam Ponsa al 080 Barcelona Fashion va guanyar el premi a la millor col·lecció, que atorga La Roca Village i que està dotat amb 20.000 €.
Adjuntem els enllaços amb el vídeo de la desfilada de Míriam Ponsa al 080 i la nota de premsa que va preparar, on surten agraïments per a la l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps
També un article d’una web especialitzada on apareix una model portant una bossa realitzada pel nostre alumne Dani Palacios.
Totes els models amb totes les bosses realitzades per alumnes de l’escola (de colors clarets) es poden veure a
Imatges de bosses i complements, alguns dels quals van sortir a la desfilada, també es van fer les flors de làtex que formàven part del regal de premsa.
No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.