L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps amb Míriam Ponsa a la 080 Barcelona Fashion - LaGaspar
988
post-template-default,single,single-post,postid-988,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps amb Míriam Ponsa a la 080 Barcelona Fashion

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps amb Míriam Ponsa a la 080 Barcelona Fashion

Del 28 al 31 de gener se celebrarà una nova edició del 080 Barcelona Fashion, a l’Edifici DHUB, en la qual desfilarà la dissenyadora manresana Míriam Ponsa, diplomada en Disseny de Moda per la Universitat de Southampton i també especialitzada en “Disseny i Tècniques de Punt” a Igualada.
Per aquesta ocasió, l’alumnat de segon curs del cicle d’Artesania en Cuir de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps s’ha incorporat al seu equip de treball per tal de realitzar els complements de les peces que presentarà en aquesta desfilada. MIRIAM PONSA és un equip de persones que treballen per aconseguir els mateixos objectius i, gràcies a la seva unió i harmonia, ajuden a crear aquest món tan personal i genuí. En aquest sentit l’alumnat d’Artesania de l’escola ha comptat amb les explicacions de la mateixa dissenyadora, tant a les instal·lacions de l’escola com al seu taller de Manresa, i amb un seguiment personalitzat dels dissenys, recollits als scrap book o llibres d’autor de cadascú.

Míriam Ponsa presenta la col·lecció TRANSHUMÀNCIA, que té com a protagonistes els pastors i pastores i els seus ramats, i que s’inspira en el moviment continu d´aquesta migració animal, els colors de la terra, els teixits naturals, manipulats i treballats amb diferents tècniques, i les formes amples. Seguint aquestes directrius, els alumnes han experimentat amb formes i materials, entre ells el làtex, per aconseguir textures i peces interessants que tinguessin el mateix esperit dels models de la dissenyadora.
Per a l’alumnat i professorat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, haver poder fet aquest treball conjunt, que lliga l’escola amb el món de l’empresa, ha estat una gran satisfacció i un aprenentatge immillorable.
Cal recordar que MIRIAM PONSA ha estat guardonada últimament amb importants premis com Barcelona és Moda 2007 a la millor empresa emergent i 080 Barcelona Fashion 2010 a la millor col·lecció de dona tardor-hivern 2010-2011.
Al_taller_de_Míriam_Ponsa

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.