“Realisme, color i optimisme”, exposició d'Anna Seguranyes, a l'EMA Gaspar Camps - LaGaspar
976
post-template-default,single,single-post,postid-976,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Realisme, color i optimisme”, exposició d'Anna Seguranyes, a l'EMA Gaspar Camps

“Realisme, color i optimisme”, exposició d'Anna Seguranyes, a l'EMA Gaspar Camps

Foto_Expo_Anna_Seguranyes_Publicitat
La propera exposició, en aquest segon trimestre de curs, que es presentarà a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada és “Realisme, color i optimisme”, a càrrec d’Anna seguranyes.
Anna Seguranyes és restauradora i pintora. Com a restauradora cal destacar els treballs de reconstrucció del retaule de l’església de l’oratori de Sant Felip Neri de Vic, la restauració del retaule barroc del Monestir de les Carmelites Descalces de Santa Teresa de Vic o els treballs a la capella barroca del monestir de Sant Joan de les Abadesses. A la present mostra, però, és la seva faceta com a pintora la que es pot veure.
Anna Seguranyes acostuma a representar imatges i escenes de la vida quotidiana, del món dels joves i les relacions interpersonals. Sovint els personatges, un noi i una noia, es repeteixen però en diferents actituds i accions: passejar, parlar, descansar, fotografiar, etc.
La seva obra mostra tranquil·litat, calma i optimisme, palesa la seva admiració per autors americans com Norman Rockwell, Frederic Remington o John Singer Sargent, i recorda certs aspectes del moviment pop-art.
Aquest exposició es podrà veure a la Sala Gaspar Camps de l’escola del 9 de gener al 15 de febrer d’enguany, i s’inaugurarà el dimecres 9 de gener a les 8 del vespre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.