L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps participa al ZOOM FESTIVAL d'Igualada - LaGaspar
954
post-template-default,single,single-post,postid-954,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps participa al ZOOM FESTIVAL d'Igualada

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps participa al ZOOM FESTIVAL d'Igualada

Zoom_dimecres-1

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha participat també enguany en els actes de la Desena Edició del Zoom Festival: quatre alumnes del cicle d’art i disseny de grau superior de segon curs de Gràfica Publicitària, que cursen el mòdul de llenguatge audiovisual,  van formar part del Jurat Jove i, per tercer any, l’alumnat dels diferents cicles formatius de l’escola ha assistit a les ZoomClass preparades i a diferents projeccions de sèries de televisió.
Pel que fa a les Zoomclass, els estudiants de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps han assistit a totes dues: “Pop Ràpid”, la sèrie low cost de TV3, amb el director, guionista i creador de la sèrie Marc Crehuet, que va donar a conèixer detalls de la creació i producció d’aquesta sèrie moderna, estripada i ajustada econòmicament al seu temps; i també a “Barça Stories”, la sèrie dels Barça Toons, durant la qual diferents responsables de la productora d´animació Muff Animation va parlar de la concepció i desenvolupament d’aquesta sèrie d’animació sobre les aventures dels Barça Toons, els alter ego dels jugadors del primer equip del Barça, que properament estrenarà TV3.
Pel que fa a les minisèries, tot l’alumnat va gaudir amb Olor de colònia”, de Lluís M. Güell, “Rescatando a Sara”, de Manuel Ríos San Martín i “Carta a Eva”, d’Agustí Villaronga.
Des de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, volem felicitar un cop més l’organització del Zoom Festival per la qualitat de les seves propostes, tant pel que fa a les ZoomClass com a les tvmovies i misèries projectades.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.