L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps d'Igualada present a Futur Excel·lent - LaGaspar
935
post-template-default,single,single-post,postid-935,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps d'Igualada present a Futur Excel·lent

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps d'Igualada present a Futur Excel·lent

Futur_Excel·lent
En el marc de la Setmana d’Artesania de Catalunya organitzada pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, que ha tingut lloc del 26 de novembre al 2 de desembre, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha participat a Futur Excel·lent.
Durant la Setmana d’Artesania de Catalunya s’organitzen diferents activitats en diferents espais, entre ells el Lliurament de Diplomes de Mestre Artesà, tallers infantils al centre d’Artesania Catalunya i la fira TheCraftroom a Fira de Barcelona. TheCraftroomacull una gran mostra d’exposició i venda de productes artesans catalans, ja que compta amb un centenar d’expositors de diferents sectors i oficis: complements de moda, joieria, articles per a la llar, objectes de regal, elements de decoració, etc.
Futur Excel·lent és un espai de TheCraftroomque neix amb la vocació de fer de pont entre l’escola i el mercat laboral; així, els millors alumnes de la promoció del 2011 i 2012 de les Escoles d’Art de Catalunya han mostrat el seu projecte final a empreses, professionals i públic general interessats en detectar els nous talents del sector artesà. S’hi han exposat 34 projectes excel·lents d’un total de 9 escoles, entre elles l’Escola Massana, l’Escola Municipal d’Art Arsenal, Escola Superior de Disseny i d’Art Llotja, l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo, l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, l’Escola d’Art del Treball, l’Escola d’Art de Sant Cugat del Vallès i l´Escola Municipal d’Art Gaspar Camps dIgualada.
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha presentat el projecte final de l’alumne Salva G. Pereira, que va cursar Artesania en Cuir en aquest centre d’Igualada, l’unica escola de tot Catalunya que imparteix aquest cicle formatiu, de llarga tradició i vinculació històrica i actual al món laboral igualadí. El projecte de Salva G. Pereira és “De nina Turkana a Jewel Toy”, que es basa en la reinterpretació d’una peça del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, una nina turkana, en un objecte de disseny modern i actual que combina una part de joia i una part de joguina.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.