Exposició de Projectes Finals a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
940
post-template-default,single,single-post,postid-940,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició de Projectes Finals a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Exposició de Projectes Finals a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

gaspar camps

Algunes de les activitats de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada d’aquest final de trimestre estan relacionades amb els Projectes Finals que l’alumnat dels cicles formatius van realitzar el curs passat.
Així, la sala d’exposicions del centre acull, des del passat 29 de novembre i fins al proper 21 de desembre, una mostra de Projectes Finals del curs 2011-2012. En aquest cas es tracta dels projectes que va realitzar alumnat del cicle formatiu de grau superior d’art i disseny de Gràfica Publicitària, i que es van presentar el juny passat.
Creiem que donar als estudiants un espai per mostrar el seu treball és molt profitós ja que poder posar a l’abast dels actuals alumnes les experiències dels seus companys, és una motivació i un estímul per a la creativitat.
Des de l’escola també volem agrair a l’empresa igualadina L’Art de la Llum el seu suport al llarg dels anys, i, especialment, el patrocini d’aquesta exposició.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.