L'alumnat de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps participa i visita el FINEART - LaGaspar
921
post-template-default,single,single-post,postid-921,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'alumnat de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps participa i visita el FINEART

L'alumnat de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps participa i visita el FINEART

El passat dijous 10 d’octubre els alumnes del cicle d’art i disseny de grau superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada van dedicar el matí a la fotografia per, així, acabar de veure les exposicions organitzades al FINEART.
A primera hora ja van començar veient les diferents mostres de les sales del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia; de totes les exposicions presents en aquest espai van ser especialment apreciades les de Roger Velázquez i Pere Pascual, Miquel Abat, Albert Puntí, Pep Escoda i Francesc Català Roca. Tot seguit es va continuar veient la fotografia de Toni Catany a la Sala Municipal i la de Josep Balcells a l’Ajuntament.
A partir de les 11 del matí alumnat i professorat van assistir a la ponència sobre “Viure en clau fotogràfica” a càrrec del fotògraf Pep Escoda a l’Auditori del Museu. És sempre de gran interès tenir l’oportunitat d´escoltar els mestres, i Escoda va enfocar la xerrada a partir d’experiències personals viscudes al llarg de la seva carrera i materialitzades en diverses sèries de fotografies, reflexions i anècdotes.
El matí va finalitzar a l’espai “Cíclope”, on estaven situades les mostres de les escoles participants a FINEART, entre elles “Retrats”, la de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps.
escola gaspar camps
Des de l’escola volem agrair la feina realitzada per l’AFI i l’atenció rebuda per part dels membres de la seva Junta durant tot el procés de preparació i realització d’aquest projecte, destacant especialment la tasca realitzada per Ramon Muntané.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.