“Formigues” a la sala Gaspar Camps - LaGaspar
914
post-template-default,single,single-post,postid-914,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Formigues” a la sala Gaspar Camps

“Formigues” a la sala Gaspar Camps

“Uns éssers estranys han pres la ciutat.
Formigues gegants que ens miren i intimiden.
Éssers mecànics que interactuen amb públic i vianants.
Ningú està fora de perill davant d’aquesta nova revolució”.


Així comença la descripció que ha fet Raül Martínez de “Formigues”, la seva propera exposició.
Com és habitual en les seves obres, la base principal dels projectes és l’ús de peces y materials reciclats (planxes metàl·liques, ferros, molles, cadenes, motors) animats amb sensors que fan que aquestes bèsties interactuïn amb tot allò que les envolta i reaccionin als estímuls que es troben en el seu camí.
És especialment interessant que, en aquest cas, la presència força intimidant d’aquestes bèsties, anirà acompanyada d’imatges explicatives de tot el procés creatiu i constructiu. L’exposició “Formigues”, de Raül Martínez, es podrà veure a la sala Gaspar Camps del 18 d’octubre al 23 de novembre, i la inauguració serà el dijous 18 d’octubre a les 8 del vespre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.