L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps present a FINEART - LaGaspar
904
post-template-default,single,single-post,postid-904,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps present a FINEART

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps present a FINEART

escola gaspar camps
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada ja porta més de vint anys dedicant-se a la formació en les arts visuals i plàstiques, l’artesania, el disseny gràfic i la fotografia en l’àmbit de l’Anoia, tant amb estudis monogràfics com reglats, i és present en la gran mostra de fotografia FINEART, que té lloc a Igualada del 5 al 14 d´octubre. A l’escola s’imparteix el cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària, que conté un mòdul de fotografia, i poder estar al costat dels grans autors d’aquest art com també d’escoles de referència en l’ensenyament d’aquesta disciplina, és una motivació i una gran satisfacció alhora.
escola gaspar camps
L’Escola presenta dues propostes: Retrats, a l’Espai Cíclope, que és un treball que enfronta l’alumne a un clàssic en la fotografia com és el retrat d’estudi, i  L’Instant Digital, a la sala Gaspar Camps, que mostra, en canvi, la fotografia més fresca d’avui en dia, aquella que es pot transmetre amb imatges creades amb l’smartphone, la web cam, la petita càmera digital, i compartir-la a l’instagram, facebook, whatsapp, twitter, etc.
escola gaspar camps

 Amb aquest doble vessant fotogràfic, amb imatges i muntatge realitzats pels alumnes de segon curs de Gràfica Publicitària, mostren que la fotografia artística, el reportatge o la fotografia professional continuen ferms el seu camí, evolucionant cap a nous mons creatius, però que també estem en una revolució on la imatge capturada ens ensenya la vida en directe i ens hi fa reaccionar. Els muntatges pensats per a la seva presentació pública també mostren aquestes facetes: més tradicional per aRetrats, i espontània, ràpida i senzilla però impactant, amb imatges realitzades amb cinta aïllant, per a L’Instant Digital.
No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.