Què representa per l'escola el fet de formar part del FineArt Igualada? - LaGaspar
891
post-template-default,single,single-post,postid-891,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Què representa per l'escola el fet de formar part del FineArt Igualada?

Què representa per l'escola el fet de formar part del FineArt Igualada?

escola gaspar camps
La proposta “FineArt” pot representar un gran aparador al món de l’art de la fotografia actual.
Com que l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada ja porta més de vint anys dedicant-se a la formació en les arts visuals i plàstiques, l’artesania, el disseny gràfic i la fotografia en l’àmbit de l’Anoia, tant amb estudis monogràfics com reglats, poder estar al costat dels grans autors d’aquest art com també d’escoles de referència en l’ensenyament d’aquesta disciplina, és una motivació i una gran satisfacció alhora.
Quina mostra fotogràfica porteu al FineArt? Què expressa?
A l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps portem dues propostes:
Retrats (Espai Cíclope), és un treball que enfronta  l’alumne a un clàssic en la fotografia com és el retrat d’estudi
escola gaspar camps
L’Instant Digital (Espai Gaspar Camps) en canvi, ens mostra la fotografia més fresca d’avui en dia, ja que podem transmetre amb imatges creades amb l’smartphone, la web cam, la petita càmera digital per després compartir-la a l’Instagram, facebook, wattsaup, twitter, etc. Cent per cent creativitat sense vergonya.
La fotografia avui és…?
Desvergonyida, instantània i compartida. Estem en una revolució on la imatge capturada ens ensenya la vida en directe i ens hi fa reaccionar; i al mateix temps la fotografia artística, el reportatge o la fotografia professional continuen ferms el seu camí, evolucionant cap a nous mons creatius.
Per a més informació:
www.fineartigualada.com
www.facebook.com/fineartigualada2012
www.twitter.com/fineartigualada
#fineartigd

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.