Acte inaugural del curs 2012-2013 a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
888
post-template-default,single,single-post,postid-888,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Acte inaugural del curs 2012-2013 a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Acte inaugural del curs 2012-2013 a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

gasspar camps
El passat 26 de setembre va tenir lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada la conferència inaugural d’aquest nou curs a càrrec d’Albert Puyol.
L’acte va ser presentat per la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí, que va agrair especialment la presència del conferenciant, tenint en compte la seva agenda, i també la situació actual, quan insistir en la importància de la creativitat, la innovació i la recerca d’oportunitats és cabdal per a tothom i, en especial per a les persones interessades en el món del disseny i la creació, com els estudiants de l’escola.
Albert Puyol és economista, ha estat director de màrqueting de Vivesa, director de Women’s Secret, president de Loewe, directiu de Lanvin, Hermès, firmes del grup francès LVMH, Azzaro, actualment col·labora amb la catalana TCN, i, per tant, coneix molt bé el món de la moda.
Puyol va fer una xerrada on va explicar les seves experiències en algunes de les diferents empreses, de qualitat i de gran luxe, on, al llarg de més de vint anys, ha treballat. Per a Puyol, el camí que porta a una marca a destacar i a funcionar no és molt complicat però sí que ha de ser molt coherent: s’ha de creure fermament en allò que s’està fent, sentir passió pel producte, construir una imatge adequada a la idea que es vol transmetre, i comunicar-ho amb una estratègia publicitària i de venda adient. També va remarcar la importància de confiar i compartir les idees amb els equips de treball, avui en dia necessàriament multidisciplinars i integrats per dissenyadors, publicistes i professionals del màrqueting.
Albert Puyol també va posar l’accent en la importància de saber veure i aprofitar les oportunitats, i d’arriscar i confiar perquè es creu fermament en el producte realitzat.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.