Inici del curs 2012-2013 a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
883
post-template-default,single,single-post,postid-883,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Inici del curs 2012-2013 a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Inici del curs 2012-2013 a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

escola gaspar camps
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada ja ha iniciat les classes de tots els cursos que imparteix. Els cicles formatius d’art i disseny de grau mitjà d’Artesania en Cuir i d’Art Final de disseny gràfic van començar el dia 13, els cursos i tallers d’Escola Oberta el dia 17 i els alumnes del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària s’han incorporat el 19: l’escola ja està en plena activitat.
A part de les classes, l’escola també programa de manera periòdica, conferències i master-class per complementar i aprofundir els ensenyaments impartits. Així, el proper dimecres 26 de setembre a les 10:30 del matí, tindrà lloc l’acte inaugural del nou curs amb la conferència a càrrec d’Albert Puyol, que entre d’altres importants càrrecs desenvolupats, va ser director de marketing de VIVESA i director de Woman’s Secret, ha treballat per Lanvin i Hermès i actualment ha fitxat per Azzaro. El conferenciant comenta: “la passió pel producte et condueix cap a la perfecció”, idea cabdal a transmetre als futurs dissenyadors i professionals.
L’entrada a l’acte és lliure, prèvia inscripció via email artcamps@anota.net,  a la Secretaria del centre o al telèfon de l’escola  93 805 52 62, i les places són limitades.
L’escola també organitza habitualment exposicions, i la primera d’aquest curs formarà part del projecte FINEART, que tindrà lloc del 5 al 14 d’octubre i es desenvoluparà per molts espais de la ciutat, entre ells la sala d’exposicions Gaspar Camps de l’escola.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.