Dolça cloenda de l'Estiuet de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
872
post-template-default,single,single-post,postid-872,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Dolça cloenda de l'Estiuet de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Dolça cloenda de l'Estiuet de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

GASPAR CAMPS
Aquest any l’Estiuet de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps s’ha portat a terme del 25 de juny fins al 20 de juliol, i, durant aquestes quatre setmanes, més de quatre-cents nens i nenes de diferents edats han gaudit treballant el món dels somnis amb el lema “Vols ser un somiatruites?”
Hi ha hagut activitats referents als somnis, els agradables i també els malsons; els infants han desenvolupat la seva inesgotable creativitat a partir de l’obra de grans artistes com Picasso, Gaudí o Van Gogh treballant diferents materials; s’han plantejat com podria ser un país ideal i han jugat a ser grans tot veient diferents professionals explicar i mostrar la seva feina.
I el darrer divendres, i com a final de tota l’activitat, cada grup va poder jugar a “trencar l’olla”, un joc tradicional que sempre desperta entusiasme entre la mainada, i que permet de somiar amb els objectes que poden contenir aquestes senzilles olles de terrissa: unes llaminadures que, després de l’esforç per aconseguir-les, sembla que encara siguin més dolces.
GASPAR CAMPS

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.