Les coses que passen a l'“iglú de vent” de l'Estiuet de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps! - LaGaspar
867
post-template-default,single,single-post,postid-867,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Les coses que passen a l'“iglú de vent” de l'Estiuet de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps!

Les coses que passen a l'“iglú de vent” de l'Estiuet de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps!

escola gaspar camps
Un any més l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha organitzat diferents activitats per a l’Estiuet, que, enguany, té lloc del 25 de juny fins al 20 de juliol. Aquesta vegada la temàtica gira al voltant dels somnis; i quin somni és fantàstic i recurrent? Doncs volar!
Així, coincidint amb els dies de l’European Ballon Festival, que omplen de globus el cel de la nostra ciutat, l’escola ha tingut al seu espai un “Iglú de vent”, una d’aquestes carpes especials que, en la seva nova contextualització, generen emoció i acullen esdeveniments.
Els nens i nenes de l’Estiuet han pogut experimentar sensacions a l’interior de l’iglú de vent amb tota una sèrie d’actes: han gaudit, embadalits, amb les evolucions de la gimnasta rítmica Jennifer Casado; han aprofitat les explicacions d’Eloi Cayado, bomber de la Generalitat, i han vist de prop les equipacions reglamentàries; i, finalment, han assistit a un concert de música en directe gràcies al trio format per l’Albert Gámez, el Pau Codina i l’Edmon Bosch. A tots ells, alumnes, exalumnes graduats, monitors o amics incondicionals, moltes gràcies! Com ha volat la imaginació!

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.