“Il·lustracions”, de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps, a l'Ateneu - LaGaspar
832
post-template-default,single,single-post,postid-832,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Il·lustracions”, de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps, a l'Ateneu

“Il·lustracions”, de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps, a l'Ateneu

escola municipal d'art gaspar camps
El dimecres 13 de juny també es va inaugurar, en aquest cas al vestíbul de l’Ateneu Igualadí, l’exposició “Il·lustracions, un recull de treballs realitzats per l’alumnat del Taller d’il·lustració de contes i còmic de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps que es podrà veure fins a l’1 de juliol.
Aquesta mostra aplega obres realitzades amb diferents tècniques, amb un important tractament infogràfic com a nota comuna, que mostren la sensibilitat i creativitat de l’alumnat d’aquest taller, eminentment jove i ple d’energia, que també va voler ser present en aquest acte, així com Jaume Enrich professor d´aquest taller i coordinador de l’exposició, i la directora del centre, M. Goretti Bartrolí.
En aquests moments l’escola presenta exposicions a diferents espais de la ciutat: “El buit i el ple” a la Sala municipal, que també es podrà visitar fins a l’1 de juliol, i “Gravat” a la Sala Gaspar Camps, fins al 29 de juny, sempre amb la voluntat de compartir el fet artístic i d’acostar-lo a diferents públics i entorns de la ciutat.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.