Exposició “Gravat” a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
843
post-template-default,single,single-post,postid-843,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició “Gravat” a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Exposició “Gravat” a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va inaugurar el passat 14 de juny Gravat, la darrera de les exposicions previstes per a aquest final de curs, que ofereix una mostra dels treballs realitzats per l’alumnat del curs monogràfic d’Escola Oberta Taller de Gravat.
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ja fa uns anys que va iniciar aquest Taller de Gravat amb la idea d’oferir un curs més específic i que pot ser complementari de moltes altres matèries, com ara dibuix, pintura, fotografia, etc. De fet el gravat és una tècnica molt àmplia i que permet la investigació personal ja que es poden realitzar obres de maneres molt diferents, i amb resultats sovint sorprenents o inesperats. En aquesta ocasió s’han teballat tècniques calcogràfiques i el fotogravat.
L’escola vol felicitar l’alumnat del Taller de Gravat per la seva dedicació i el treball d’experimentació que han dut a terme a l’hora de realitzar les seves estampes, així com agrair la feina de Raquel Camacho, professora del taller de gravat i coordinadora d’aquesta magnífica exposició. Sense la bona disposició i l’esperit creatiu de tots plegats hauria estat impossible d’arribar a aquest gran resultat.
Aquesta exposició es pot visitar a la sala Gaspar Camps de la mateixa escola fins al 29 de juny.

 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.