“El buit i el ple”, exposició de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps a La Sala - LaGaspar
846
post-template-default,single,single-post,postid-846,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“El buit i el ple”, exposició de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps a La Sala

“El buit i el ple”, exposició de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps a La Sala


El proppassat 13 de juny l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va inaugurar a la Sala municipal d’exposicions “El buit i el ple” una mostra dels treballs realitzats durant aquest curs 2011-2012 per l’alumnat dels cursos monogràfics d’Escola Oberta. Aquests treballs, escultures, pintures i dibuixos de diverses tècniques, que es podran veure fins a l’1 de juliol, han estat realitzats en el si dels tallers de Projectes guiats d’escultura, Conceptes i tècniques escultòriques, Projectes guiats de pintura i Dibuix i pintura i han desenvolupat un tema comú: el buit i el ple.
A la inauguració hi van assistir un important nombre dels alumnes que exposaven les seves obres, les professores encarregades d’aquests tallers, Teresa Riba i Clara Rossy, i la directora del centre, M. Goretti Bartrolí, i també es va comptar amb la presència de Jordi Pont, regidor de l’Ajuntament d´Igualada.
M. Goretti Bartrolí va iniciar l´acte agraint la presència de tots els assistents i encoratjant a seguir treballant a aquest nivell i amb aquesta creativitat, i va passar la paraula al Sr. Jordi Pont. El regidor va mostrar la seva satisfacció davant la qualitat de la mostra, realitzada per persones que dediquen part del seu temps de lleure a una activitat que aporta entreteniment i coneixement, i que reafirma la màxima “contra la crisi, cultura!”.
Tant la Teresa com la Clara van comentar l’enriquiment personal que suposa estar al capdavant d’aquests tallers, gràcies a l’intercanvi que es crea entre alumnes i professores i a la bona feina de totes les persones implicades. Teresa Riba va destacar un punt que és molt important, que és, justament, que l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps és una escola viva, que proposa temes i activitats però que s’adapta per trobar allò més adequat per a cadascú.
Des del nostre centre volem felicitar, un cop més, tothom per l’esforç, la dedicació i els bons resultats obtinguts en una mostra que ja és un clàssic de l’Escola Municipal d’Art i de la ciutat i per la qual seguirem apostant de valent.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.