“Retrats i fotografia”, exposició a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
829
post-template-default,single,single-post,postid-829,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

“Retrats i fotografia”, exposició a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

“Retrats i fotografia”, exposició a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va inaugurant les exposicions dels treballs realitzats durant aquest curs 2011-2012 per l’alumnat dels cursos i tallers monogràfics d’Escola Oberta.
El dimarts 5 de juny es va inaugurar una doble exposició, “Retrats i Fotografia”, que es podrà veure fins al 13 de juny a la Sala d’exposicions de l’escola. Les obres s’han realitzat als tallers Dibuix de retrats i Projectes guiats de Fotografia i photoshop.
A la inauguració, a més de l’alumnat protagonista de la mostra, també hi van assistir els professors responsables d’aquests tallers, Glòria Escala i Aureli Sendra, respectivament, la cap d´estudis de l’escola, Raquel Camacho, i la directora del centre, M. Goretti Bartrolí, que va felicitar tot l’alumnat per la qualitat de les obres realitzades i va animar a seguir treballant pel plaer de l’aprenentatge i l’esperit de millora constant.
Cal recordar que les inscripcions a aquests cursos i tallers d’Escola Oberta per al proper curs estan obertes fins al dia 15 de juny, i que, després d’aquest dia només s’admetran inscripcions en la mesura que quedin places vacants.

No Comments

Post a Comment