Noves exposicions de l'alumnat de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
812
post-template-default,single,single-post,postid-812,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Noves exposicions de l'alumnat de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Noves exposicions de l'alumnat de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

escola gaspar campsescola gaspar campsescola gaspar camps
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps té previst inaugurar noves exposicions dels treballs realitzats durant aquest curs 2011-2012 per l’alumnat dels cursos monogràfics d’Escola Oberta.
Del 13 de juny a l’1 de juliol es podrà veure a la Sala Municipal “El buit i el ple”, diferents interpretacions sobre aquesta temàtica comuna, “el buit i el ple”, que ha realitzat l´alumnat dels tallers de Projectes guiats d’escultura, Conceptes i tècniques escultòriques, Projectes guiats de pintura i Dibuix i pintura. d’Escola Oberta del nostre centre. La inauguració serà el dimecres 13 de juny a les 7 de la tarda.
El mateix dimecres una mica més tard, a les 8 del vespre, també s’inaugurarà al vestíbul de l’Ateneu Igualadí l´exposició “Il·lustracions”, un recull de treballs realitzats per l’alumnat del Taller d’il·lustració de contes i còmic de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps. Aquesta mostra es podrà veure del 13 de juny a l´1 de juliol.
Finalment, el dijous 14 de juny, a les 8 del vespre, s’inaugurarà a la Sala Gaspar Camps la darrera de les exposicions previstes per aquest final de curs; es tracta de “Gravat”, una mostra col·lectiva dels treballs realitzats per l’alumnat del “Taller de Gravat” de l’escola, que presenten peces realitzades en diferents tècniques calcogràfiques i fotogravat. Es podrà veure fins al proper 29 de juny.
En aquests moments l’escola també és present amb exposicions a diferents espais de la ciutat: a la Sala del Vapor del Museu de la Pell d´Igualada i Comarcal de l’Anoia amb l’exposició “Epidermis creativa. 100% natural”, i al vestíbul de l’Ateneu amb “Mira què hem fet”, ambdues fins al 10 de juny; i a la Sala Gaspar Camps amb “Retrats i Fotografia” fins al 13 de juny.
Per a totes aquelles persones interessades en el món de l’art, recordem que les inscripcions als cursos i tallers d’“Escola Oberta” es durà a terme del 4 al 15 de juny, termini en el qual es pot assegurar amb més facilitat una plaça al taller escollit.
 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.