“Premis Anuària. Un camí cap a l'excel·lència”, conferència a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
805
post-template-default,single,single-post,postid-805,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Premis Anuària. Un camí cap a l'excel·lència”, conferència a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

“Premis Anuària. Un camí cap a l'excel·lència”, conferència a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

ESCOLA GASPAR CAMPS
El dijous 24 de maig va tenir lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps la conferència “Premis Anuària. Un camí cap a l’excel·lència”, a càrrec de Pep Valls i Ignasi Vich.
Els premis Anuària van començar a Igualada ja fa dinou anys; estan dedicats al reconeixement de la qualitat en el disseny gràfic, i edició rere edició, han obtingut i merescut un gran prestigi en el sector per la seva seriositat i imparcialitat. Avui en dia, poder obtenir un premi Anuària, és un segell de professionalitat que avala la bona feina.
Pep Valls, dissenyador i creatiu, i membre del jurat en la darrera edició dels Anuària, i Ignasi Vich, impulsor d’aquests premis, van mostrar i explicar les diferents categories a les quals es pot presentar un projecte, i els treballs presentats en la darrera convocatòria. D’aquesta manera, l’alumnat del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària i el professorat de l’escola van poder compartir impressions i reflexions al voltant del disseny.
Des de la direcció de l’escola volem agrair la bona disposició d’aquests dos conferenciants de luxe, amb qui esperem poder continuar comptant.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.