L’escola d’art Gaspar Camps seleccionada per participar al workshop "Formacions naturals" impartit per Gerard Moliné al Museu de la Ceràmica de Barcelona - LaGaspar
795
post-template-default,single,single-post,postid-795,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’escola d’art Gaspar Camps seleccionada per participar al workshop "Formacions naturals" impartit per Gerard Moliné al Museu de la Ceràmica de Barcelona

L’escola d’art Gaspar Camps seleccionada per participar al workshop "Formacions naturals" impartit per Gerard Moliné al Museu de la Ceràmica de Barcelona

gaspar camps
El passat dimecres 23 de maig l’escola municipal d’art Gaspar Camps va ser seleccionada per participar al worshop “Formacions Naturals” impartit pel dissenyador industrial Gerard Moliné Museu de la Ceràmica de Barcelona, amb tres escoles més de disseny de Barcelona, l’escola Elisava, escola Massana i Eina.
Els alumnes participants (Marta Ferrer, Montserrat Soler, Salva Pereira del cicle formatiu de grau mitjà en Artesania en Cuir; Patricia Picón i Albert Vendrell del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària) van tenir l’oportunitat de compartir amb el Gerard Moliné les seves experiències relacionades amb l’argila.
Els alumnes van poder observar la capacitat de transformació d’aquest material i van trobar nivells d’expressivitat sorprenents amb l’objectiu de realitzar nous dissenys.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.