Inauguració de l'Exposició “Mira què hem fet”, de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
802
post-template-default,single,single-post,postid-802,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Inauguració de l'Exposició “Mira què hem fet”, de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Inauguració de l'Exposició “Mira què hem fet”, de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

GASPAR CAMPS
El dimarts 22 de maig es va inaugurar al vestíbul de l’Ateneu Igualadí l’exposició “Mira què hem fet”, un recull dels fantàstics treballs que han fet els nens i nenes a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps durant aquest curs 2011-2012.
A l’acte hi van assistir la regidora d’Ensenyament i Universitats, Anna Bacardit, la professora d’aquests cursos, Arian Morera, la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí, i altres membres del professorat del centre; i gràcies a la presència dels nens i nenes, protagonistes absoluts del moment, i de les seves famílies, va transcórrer en un ambient alegre i festiu.
En aquesta mostra s’hi apleguen els treballs realitzats als cursos “Explora” i “Descobreix”, adreçats a nens i nenes de 6 a 12 anys, i que potencien la investigació de colors, formes, textures i materials i es basen en l´experimentació i la descoberta de tècniques diferents.
De cara al curs vinent, l’escola ha organitzat aquest cursos en un programa de tres nivells: “TIC TAC, el viatger del temps”, per a nens i nenes de 6 i 7 anys; “Explora”, per a nens i nenes de 8 i 9 anys; i “Descobreix”, per a nens i nenes de 10 a 12 anys; el lema de tots ells és la creativitat i la constant descoberta com a motivació per a l’aprenentatge. Les inscripcions a aquests tallers, ja de cara al proper curs, es podran fer del 4 al 15 de juny a la secretaria de l’escola.
Aquesta exposició es podrà veure fins al proper 10 de juny al vestíbul de l’Ateneu Igualadí.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.