Compartir el coneixement: Xavier Andrés a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
791
post-template-default,single,single-post,postid-791,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Compartir el coneixement: Xavier Andrés a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Compartir el coneixement: Xavier Andrés a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

gaspar camps
El jove arquitecte Xavier Andrés, va ser a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada per fer una excel·lent xerrada sobre arquitectura i disseny industrial.
Els estudiants de primer curs del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària de l’escola varen poder conèixer de primera mà la vitalitat d’un jove treballador i creatiu, que va saber contagiar una sana actitud vital en relació al treball.
La proposta de la xerrada consistia a intercanviar coneixements i creativitat, entre disciplines no tant diferents com són el disseny gràfic i l’arquitectura: es va parlar de la tècnica, dels processos, els materials, els projectes, del seguiment del procés de construcció a peu d’obra, etc.
L’intercanvi de coneixements es va traduir en un exercici interessant per als estudiants de l’escola, ja que van elaborar el cartell del nou programa “Veus de Pedrafita 2012” a partir dels criteris conceptuals exposats per Xavier Andrés. Properament es presentarà el projecte guanyador.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.