Calendari de preinscripcions i matrícules - LaGaspar
783
post-template-default,single,single-post,postid-783,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Calendari de preinscripcions i matrícules

Calendari de preinscripcions i matrícules

Preinscripcions Grau mitjà 2012-2013

Del 21 de maig a l’1 de juny
El proper dilluns 21 de maig, s’inicia el termini per presentar la sol·licitud de preinscripció a Cicles formatius de Grau mitjà.
Per sol·licitar una plaça a qualsevol centre de Catalunya, cal omplir el formulari que es pot trobar a l’Oficina Virtual de Tràmits o bé a la mateixa escola.
Recordeu també que tan sols es pot presentar una sol·licitud, però que s’hi pot incloure fins un total de sis centres per ordre de preferència.

La preinscripció a Cicles de Grau Superior
Començarà el proper dilluns 28 de maig fins l’1 de juny.
——————————————————————————————–
La matrícula als cicles formatius serà del 2 al 10 de juliol.

————————————————————————————————–
La inscripció a Estiuet serà del 21 al 25 de maig.
La inscripció d’Escola Oberta (cursos monogràfics per a nens, joves i adults_formació no reglada) serà del dilluns 4 al divendres 15 de juny.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.