L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps inaugura “CARÀCTERS”, d'Albert Burzón i Ester Comenge - LaGaspar
748
post-template-default,single,single-post,postid-748,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps inaugura “CARÀCTERS”, d'Albert Burzón i Ester Comenge

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps inaugura “CARÀCTERS”, d'Albert Burzón i Ester Comenge

Seguint amb les exposicions que, periòdicament tenen lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, el passat 9 de maig es va inaugurar “CARÀCTERS”, d’Albert Burzón i Ester Comenge.
Aquesta mostra es compon d’obres de gran format que tenen en comú la temàtica del retrat, i que s’han realitzat amb tècniques que barregen la fotografia, el disseny i el collage. En aquestes peces també es fusionen els vessants professionals de l’Ester i l’Albert, l’artística i pictòrica, i la tècnica i tipogràfica.
“CARÀCTERS”, el nom de l´exposició, es relaciona amb diversos conceptes: fa referència als signes o caràcters tipogràfics que apareixen a les obres, posa de manifest la individualitat de cada persona retratada, amics i coneguts, i també mostra la personalitat artística d’aquest tàndem d’autors, que han volgut reprendre una temàtica, la del retrat, que no es tracta massa habitualment i que pot ser molt interessant.
“CARÀCTERS” es podrà veure fins al 31 de maig a la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps.
ESCOLA GASPAR CAMPS

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.