L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps inaugura “Epidermis creativa 02. Natural al 100%” - LaGaspar
753
post-template-default,single,single-post,postid-753,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps inaugura “Epidermis creativa 02. Natural al 100%”

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps inaugura “Epidermis creativa 02. Natural al 100%”

Dins de les activitats previstes per a aquest trimestre final del curs, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va inaugurar el 10 de maig l’exposició “Epidermis creativa 02. Natural al 100%”, una mostra dels treballs realitzats per l’alumnat del cicle formatiu de Grau Mitjà d’Artesania en Cuir que s’imparteix a l’escola i del cursde Complements de Moda en Pell, on es poden veure peces que tenen en la natura el seu punt de partida buscant valors i formes que, al taller, es transformen i reinterpreten per donar al cuir tot el seu protagonisme.
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps és l’única de tot Catalunya que imparteix el cicle formatiu de Grau Mitjà d’Artesania en Cuir, uns estudis d’interès i de plena actualitat donada la revalorització que està experimentant el treball artesà i l’ús de materials nobles i de llarga tradició.
Durant la inauguració, la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí, va donar les gràcies al director del Museu, Albert Tulleuda, per la seva col·laboració i per poder comptar, un any més, amb aquest espai que acull l’exposició; també va agrair a l’equip de professors format per Raül Querol, Raquel Soteras, Raquel Camacho, Ester Comenge i Janice Lafarga, ja que, amb la seva tasca pedagògica i dedicació ha fet possible aquesta mostra; i, finalment també va felicitar tots els estudiants d’aquest cicle formatiu i del cursde Complements de Moda en Pellper la bona feina realitzada.
L’exposició es podrà visitar a la Sala del Vapor del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia fins al 10 de juny, coincidint els darrers dies amb la nova edició del REC i formant part del seu circuit.
ESCOLA GASPAR CAMPS

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.