“Mira què hem fet”, exposició dels cursos infantils de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
720
post-template-default,single,single-post,postid-720,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Mira què hem fet”, exposició dels cursos infantils de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

“Mira què hem fet”, exposició dels cursos infantils de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

esccola gaspar camps
Maig i juny és un temps tradicionalment propici per a mostrar allò en què s’ha estat treballant durant el curs, i a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps volem seguir aquest costum, i, en aquesta ocasió, presentar els fantàstics treballs, plens de força i creativitat, realitzats als cursos infantils.
El programa EXPRESSA d’Escola Oberta de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps contempla els cursos “Explora”, adreçat a nens i nenes de 6 a 8 anys, i “Descobreix”, per a nens i nenes de 9 a 12 anys, en els quals es descobreixen materials i es treballen tècniques diferents per realitzar treballs únics, fruit de la investigació personal.
La inauguració de “Mira què hem fet” serà el proper 22 de maig a les 8 del vespre, i l’exposició es podrà veure al vestíbul de l’Ateneu fins al 10 de juny.
Aquesta exposició s’ha endarrerit uns dies, segons l’agenda prevista, per tal de poder allotjar en aquest mateix espai celebració i treballs de l’escola de l’Ateneu.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.