Exposició “Epidermis creativa 02. Natural al 100%” de l'EMA Gaspar Camps - LaGaspar
711
post-template-default,single,single-post,postid-711,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició “Epidermis creativa 02. Natural al 100%” de l'EMA Gaspar Camps

Exposició “Epidermis creativa 02. Natural al 100%” de l'EMA Gaspar Camps

gaspar camps
Ara que ja enfilem la recta final del curs, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada organitzem diverses exposicions per presentar els treballs de l’alumnat del cicles formatius i dels cursos i tallers que impartim.
La primera d’aquestes exposicions és “Epidermis creativa 02. Natural al 100%”, una selecció de peces realitzades per l’alumnat del cicle formatiu d’art i disseny de Grau Mitjà d’Artesania en Cuir i del Taller de creació de complements de moda d’Escola Oberta.
En aquesta mostra La natura és el punt de partida de la recerca de valors i formes que després es reinterpreten al taller de l’artesà en peces on el cuir té el protagonisme.
La inauguració es farà el dijous 10 de maig a les 8 del vespre al Museu de la Pell i Comarcal de l’Anoia, i es podrà visitar fins al 3 de juny.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.