L'Exposició “CARÀCTERS”, a càrrec d'Albert Burzón i Ester Comenge, a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
707
post-template-default,single,single-post,postid-707,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'Exposició “CARÀCTERS”, a càrrec d'Albert Burzón i Ester Comenge, a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

L'Exposició “CARÀCTERS”, a càrrec d'Albert Burzón i Ester Comenge, a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

gaspar camps
“CARÀCTERS” és una paraula polisèmica, que, en aquest cas, defineix una mostra de vàries peces basades en la temàtica del retrat: teles de gran format, realitzades a partir de la imatge fotogràfica i el collage. Cada peça té entitat per ella mateixa però juntes formen pròpiament l’obra que s’exposa.En aquesta mostra es fusionen dos vessants visuals, un més artístic i pictòric i un altre més tècnic i tipogràfic: l’Ester i l’Albert han treballat a quatre mans per bastir aquesta obra. La inauguració es farà el dimecres 9 de maig a les 8 del vespre, i l’exposició es podrà veure fins al 31 de maig a la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.