“20 anys Sendra&Enrich” a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
699
post-template-default,single,single-post,postid-699,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“20 anys Sendra&Enrich” a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

“20 anys Sendra&Enrich” a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

sendra&enrich
El dimecres 11 d´abril es va inaugurar a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició “20 anys Sendra&Enrich, 1992/2012”, una mostra que recull propostes de disseny que han estat i continuen sent emblemàtiques d’aquest estudi igualadí, que ja compleix vint anys, i també per als igualadins.
L’exposició es presenta com un recorregut pel món gràfic d’aquest estudi de disseny i amb voluntat pedagògica, ja que també està pensada per mostrar a l’alumnat de l’escola l’ampli ventall de possibilitats que tenen les aplicacions del disseny gràfic.
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps imparteix estudis reglats en l’àmbit del disseny gràfic des de l’any 1993, actualment amb els cicles formatius de grau mitjà d’Art Final de Disseny Gràfic i de grau superior de Gràfica Publicitària, i Sendra&Enrich, l’Aureli i el Jaume, ja fa vuit anys que formen part del claustre de professors i professores d’aquest centre, que, dia a dia, treballa per la qualitat apostant per la creativitat i la innovació.
L’exposició es podrà visitar de l’11 d’abril al 4 de maig de 2012 a la sala d’exposicions de l’escola.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.