Mar Vallès Vilomara guanyadora del concurs de cartells de l’Estiuet 2012 - LaGaspar
687
post-template-default,single,single-post,postid-687,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Mar Vallès Vilomara guanyadora del concurs de cartells de l’Estiuet 2012

Mar Vallès Vilomara guanyadora del concurs de cartells de l’Estiuet 2012

CURS IL·LUSTRACIÓ DE CONTES I CÒMICMar Vallès Vilomara, alumna del taller d’il·lustració de contes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, ha estat la guanyadora del concurs de cartells de l’Estiuet 2012.
Aquest concurs és un programa impulsat pel departament local de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada que pretén fomentar i promoure la producció artística entre tots aquells joves que en tinguin la inquietud, al mateix temps que vol animar-los a generar noves creacions.
En el lliurament de premis, el regidor Joan Requesens va destacar l’èxit de participació, vist el gran nombre d’obres que s’havien rebut, vint-i-dues de l’Estiuet i vint-i-nou per l’Estiu Jove, així com també l’alt nivell d’aquestes obres en ambdues categories. Requesens, a banda de felicitar els joves participants, va assegurar que “és el compromís del govern de la ciutat impulsar iniciatives com aquesta per a poder canalitzar el talent dels nostres joves creadors”.
El taller d’il·lustració de contes i còmic es realitza a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps els dimecres de 19 a 21 h.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.