Master-class de Ruth Llacuna a l'Escola Municipal d´Art Gaspar Camps - LaGaspar
655
post-template-default,single,single-post,postid-655,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Master-class de Ruth Llacuna a l'Escola Municipal d´Art Gaspar Camps

Master-class de Ruth Llacuna a l'Escola Municipal d´Art Gaspar Camps

gaspar camps
La joiera igualadina Ruth Llacuna (Anhel) ha estat a l’Escola municipal d’Art Gaspar Camps oferint un assessorament pràctic a l’alumnat del cicle formatiu d’Artesania en Cuir; concretament en el treball que actualment s’està realitzant dins del mòdul de projectes i taller de pell, i que consisteix a realitzar un disseny que incorpori la pell a una joia o objecte-joia. La pell és un material noble, versàtil i de gran tradició però que, al mateix temps, s’adapta molt bé a noves formulacions i aplicacions, i un excel·lent mitjà, doncs, per experimentar i treballar la creativitat.
L’Escola municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada és l’unic centre de tot Catalunya que imparteix formació reglada en l’àmbit del disseny i la realització d’objectes i complements de moda en pell a través del cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania en Cuir. També, i dins del programa d’Escola Oberta, s’ofereix el curs de creació de complements i objectes en pell, obert al públic interessat en general.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.