Inauguració de l'exposició de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps al vestíbul de l'Ajuntament d'Igualada - LaGaspar
640
post-template-default,single,single-post,postid-640,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Inauguració de l'exposició de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps al vestíbul de l'Ajuntament d'Igualada

Inauguració de l'exposició de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps al vestíbul de l'Ajuntament d'Igualada

escola gaspar camps
El dilluns 12 de març, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va inaugurar una Exposició al vestíbul de l’Ajuntament d’Igualada, en la qual, com si es tractés d’un aparador, es presenta la feina realitzada de manera coordinada per l’alumnat de segon curs dels cicles formatius d’Artesania en Cuir i de Gràfica Publicitària.
Aquesta mostra es basa en un projecte de col·laboració entre aquests dos cicles: els alumnes d’artesania en cuir han projectat una innovadora empresa partint d’un exercici de “naming”, i han arribat a la producció d’un prototip físic de producte; i els alumnes de gràfica publicitària han realitzat un rigorós treball en equip per dissenyar la imatge gràfica d’aquestes empreses, i diferents formats publicitaris (cartell, catàleg, etc.) per vendre el seu producte. El resultat és de qualitat i nivell professional.
A l’inici de la inauguració, que va comptar amb la presència de la Regidora d’Ensenyament, Anna Bacardit, així com d’alumnat i professorat del centre, la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí i Piqué, va felicitar els alumnes per la seva implicació i pel resultat aconseguit, que mostra el potencial d’aquests estudis, i també va destacar la feina del professorat que ha guiat aquest projecte, Ester Comenge, Raül Querol i Aureli Sendra. En la mateixa línia, Anna Bacardit, va incidir en la importància del treball interdisciplinari per aconseguir resultats tan satisfactoris.  
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d´Igualada imparteix els cicles artístics de grau mitjà d’Artesania en Cuir i d’Art Final de Disseny Gràfic, i el cicle de grau superior de Gràfica Publicitària. Per poder cursar algun d’aquests cicles formatius cal passar una prova d’accés; la inscripció a aquesta prova és per via telemàtica a http://www.gencat.cat/ensenyament del dia 15 al 26 de març.

Per tenir més informació sobre tot el procés d’inscripció, i preinscripció i matriculació als cicles també es pot fer a través del telèfon 93.805.52.62, del mail
artcamps@anota.net i del blog  http://escolagasparcamps.org/ de l’escola, on apareix tot el calendari del procés.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.