L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps és present i futur a Igualada i comarca - LaGaspar
621
post-template-default,single,single-post,postid-621,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps és present i futur a Igualada i comarca

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps és present i futur a Igualada i comarca

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada, amb el desig d’acostar la formació artística a tothom que hi estigui interessat i oferir el màxim d´informació sobre els estudis, cursos i tallers que s’hi imparteixen, incrementarà, durant les properes setmanes, la seva presència a Igualada i comarca amb diversos actes.
Així, el divendres 9 de març, l’escola tindrà un estand a la Fira Igd Universitària, que es realitza enguany per primer cop. Al recinte de l’Escorxador s’hi podrà trobar una àmplia informació sobre l’oferta formativa, un bon assessorament i consultar dubtes.
Igualment, el dijous 15 de març, l’escola també estarà present a la VI Fira Futur de Masquefa, una mostra de les sortides formatives i professionals que hi ha en el territori de l’Anoia Sud, que vol orientar el futur formatiu dels joves i de totes aquelles persones que volen fer una formació permanent.
Per poder visitar les instal·lacions de l’escola tranquil·lament i en família, veure algunes de les activitats que s’hi realitzen i trobar tota la informació possible, l’escola organitza una Jornada de Portes Obertes el dissabte 10 de març, d’11 a 1 del matí.
Cal recordar que l’escola imparteix els cicles artístics de grau mitjà d’Artesania en Cuir i d’Art Final de Disseny Gràfic, i el cicle de grau superior de Gràfica Publicitària, a més d’una ampli ventall de cursos monogràfics i tallers d’Escola Oberta.
Per poder cursar algun dels cicles formatius cal passar una prova d’accés, i és important saber que el termini d’inscripció a aquesta prova tindrà lloc del dia 15 al 26 de març, i que la inscripció es fa per via telemàtica a http://www.gencat.cat/ensenyament
Per tenir més informació sobre totel procés d’inscripció i matriculació també es pot fer a través del telèfon 93 805 52 62, del mail artcamps@anota.net i del blog http://escolagasparcamps.org de l’escola, on apareix tot el calendari del procés.
Finalment, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps inaugurarà el proper dilluns 12 de març una Exposició al vestíbul de l’Ajuntament d’Igualada, oberta a tothom, i en la qual, a manera “d’aparador”, es podrà tenir una informació general de l’escola i veure com és presentada a través de la visió i dels treballs del seu alumnat.
ESCOLA GASPAR CAMPS

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.