Conferència del dissenyador Jokin Arregi a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
616
post-template-default,single,single-post,postid-616,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Conferència del dissenyador Jokin Arregi a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Conferència del dissenyador Jokin Arregi a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

El divendres 2 de març el públic assistent a la sala de la Biblioteca Central d’Igualada va poder gaudir de la conferència “Bones pràctiques en Brand Packaging”, organitzada per l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps.
A l’escola pensem que és molt necessari que els nostres estudiants, així com el públic en general, tingui l’oportunitat d’entrar en contacte amb professionals relacionats amb els àmbits dels estudis que s’imparteixen a l’escola, i, per aquest motiu, hem estat organitzant diferents conferències-master class al llarg del curs.
En aquesta ocasió, la conferència va anar a càrrec de Jokin Arregi, dissenyador industrial i soci fundador de SeriesNemo, estudi de disseny creat a Barcelona l’any 1991. Amb una trajectòria que contempla tots els camps relatius al disseny, encapçala múltiples projectes on es requereixen disciplines com el disseny industrial i el disseny gràfic, s’especialitza en la creació de marques i packaging de nous productes i és reconegut pels projectes relacionats amb envasos de vidre i PET. El bon treball desenvolupat per SeriesNemo ha estat valorat i premiat amb múltiples premis, tant a nivell nacional, com els BESTPACK,  ANUARIA, LAUS, LETRA, etc., com a nivell internacional, amb EXPOHOGAR o PENTAWARDS, la primera i única competició a nivell mundial dedicada exclusivament al disseny d’envasos i packaging en totes les seves formes. Des de l’any 2006 SeriesNemo és pioner en la conceptualització i virtualització de productes-concepte en el sector de l’alimentació.
Jokin Arregi és un professional consagrat que no necessita presentació, ja que la seva feina s’explica tota sola. Durant la presentació va mostrar i comentar alguns dels projectes realitzats a l’estudi SeriesNemo, tant reals i presents al mercat, com d’investigació i innovació per descobrir i donar forma a nous productes. Finalment va explicar tot el procés per obtenir unes “bones pràctiques en Brand Packaging”, ja que l’estratègia de Branding ha de ser la base de qualsevol projecte de Packaging: Per això, s’han de tenir en compte valors com la identitat, el posicionament i les audiències de la marca per crear un packaging que transmeti, de forma immediata, tots aquests conceptes. A partir d’ara, tots els presents a la conferència, podrem mirar els lineals de supermercats i grans superfícies com a consumidors avisats, buscant aquells envasos de productes que reuneixin els elements que configuren el “decàleg” d’un bon packaging, li atorguen major credibilitat i comuniquen de manera eficient els valors que la companyia vol transmetre.
Escola Gaspar Camps

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.